Over Dwé

Düedyson Eugenia, in de kizomba scene ook wel bekend als Dwé, is een energieke en creatieve geest die variatie, uitdaging, stijl en plezier in de juiste dosis combineert. Als commerciële dienstverlener dacht hij al buiten de kaders, als kizomba/Urban kizomba docent werd dat zijn vak.

In 2013 besloot hij om kizomba lessen te nemen bij Stephen Jacobus in Tilburg. Na 3 maanden te hebben gelest, besloot hij om zelf te gaan ontdekken en meer tijd te steken in de dans. Na vele feesten te hebben bezocht, werd zijn talent en potentie om door te ontwikkelen binnen deze dans opgemerkt door Annika Lau. Als gevolg op een leuk gesprek en uitwisseling van kennis en ambities, kreeg Dwé het verzoek of hij interesse had om zich aan te sluiten bij Annika haar showteam genaamd “Kiz-natics”. Zonder enige twijfel en met veel trots besloot hij zich te verbinden aan “Kiz-natics” en dus ook aan “Kizomba Lounge”.

In 2016 werd Dwé één van de Resident Teachers van Kizomba Lounge. Als kers op de taart, ontving hij samen met Annika Lau veelvuldig uitnodigingen om zowel reguliere lessen, als Workshops en Bootcamps te geven in binnen en buitenland.

Hieronder een impressie van Dwé en Annika