Over Melvin Illidge

Hi, ik ben Melvin Illidge.

Mijn oorsprong ligt in de R&B scene.

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met Kizomba tijdens een workshop van Kizomba Lounge op een party. De relaxte sfeer, de dans met mooie variaties en het feit dat iedereen met elkaar danste, deed mij besluiten om 3 dagen later lessen te gaan volgen bij Kizomba Lounge onder de uitstekende bereiding van Annika Lau. Hier is de passie voor Kizomba/Urban Kiz tot volle bloei gekomen.

Mijn Urban Kiz dansstijl komt voort uit de Kizomba Lounge stijl en verschillende stijlen die gemixt heb tot mijn eigen stijl. Goede techniek, styling en een goede houding staan bij mij hoog in het vaandel.

Eind 2016 ben ik toegetreden tot het Taxidansers Team van Kizomba Lounge.

In juni 2017 zijn mijn danspartner Gabriela en ik begonnen met het geven van workshops en bootcamps en in september 2017 zijn wij toegevoegd aan het Teachers Team van Kizomba Lounge, waar ik samen met mijn partner met veel passie en overgave onze kennis overdragen aan onze cursisten.

Ik hoop je snel te zien in de les of tijdens een van onze socials of party’s!

Greetz,
Melvin

=================================================

Hi, I’m Melvin Illidge.

My origins are in the R & B scene.

In 2015 I came in contact with Kizomba during a workshop of Kizomba Lounge at a party. The relaxed atmosphere, the dance with beautiful variations and the fact that everyone danced with each other, made me decide to take classes 3 days later at Kizomba Lounge under the excellent preparation of Annika Lau. Here the passion for kizomba / urban kiz has come to full bloom.

My Urban Kiz dance style comes from the Kizomba Lounge style and different styles that have been mixed to my own style. Good technique, styling and a good attitude are very important to me.

At the end of 2016 I joined the Taxi Dancers team of Kizomba Lounge. In June 2017 my dance partner Gabriela and I started giving workshops and bootcamps and in September 2017 we were added to the teachers team of Kizomba Lounge, where I, together with my partner, pass on our knowledge to our students with a lot of passion and dedication.

I hope to see you soon in class or during one of our socials or parties!

Greetz,
Melvin